Ridtur

Kom just in, har varit ute och fixat med hepporna ett bra tag, var ut och red med Muni, han var super pigg och redan vid första traven jag sku ta så bralla han iväg riktigt ordentligt hahaa^^
det tar inte så länge att rida den där turen, tog 15-20min? högst idag! och mellan de gröna strecken måst man hålla andan hahaa (=KOMPOST OMRÅDE)
Men han var då inte alls trött efter denna runda, nog för att jag tog det ganska lugnt så jag träna lite dressyr på en åker, han kändes riktigt bra, men hade svårt att ha lugnt trav i vänster varv, då han brallade iväg i full fart i början, men sen gick de super. Han kändes riktigt bra, och var jämn och mjuk och arbetade bra med ryggen :)
Han blev sen lite svettig, och gick och rulla sig, dock har jag inga bilder på det? måsta gå och blanda mat åt honom.
Freyja och Dimbra är duktiga för de kommer alltid mot en när man kommer så Muni vill inte stanna själv så han följer med dem hahaa^^
Och jag trodde han sku vara super svår att fånga de här första dagarna, eftersom han har nya kompisar och ny hage, men näääe han är hur snäll som helst, han kan gå undan några steg men sen är de ok.
Hade lite små roligt då jag just pratade i tel. me fridayyy, och så sa jag att dimbra och muni psykar varandra hahaa, eftersom att Dimbra inte vågar gå över nå dike så hoppar Muni typ hela tiden över de, och dimbra måst skena en stor omväg för att hinna ikapp honom sen. Och Freyja tycker inte om att dimbra går inärheten av Muni så varje gång de kommer nära så kommer Freyja med sina tänder och biter Muni i baken. Så Dimbra går nära för att psyka Muni, så han blir biten och jagad av mamma freyja! hahaa^^ Mina egna idéer är alltid lite små konstiga^^ Men det verkar nästan som det ibland! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0